S'aprova inicialment el projecte de remodelació de l'aparcament de Ca la Mateueta a Valls

Després de disposar del vist i plau dels veïns, la Junta de Govern de l'Ajuntament de Valls ha aprovat, de manera inicial, el projecte d’adequació de l’entorn de l’aparcament de Ca la Materueta del Barri Antic que, amb una inversió de 69.826 euros, s’executarà durant el 2017. El projecte preveu la reordenació de l’aparcament de superfície per fer-lo més còmode a l’accés dels vehicles i als vianants.

A més, està previst la instal·lació de mobiliari urbà i així, a més de papereres i pilones, també s’hi col·locaran bancs i s’adequarà un espai per poder seure-hi per fer més agradable urbanísticament l’entorn i afavorir que pugui ser un punt de trobada de veïns. També s’hi planaran arbres i, en un punt situat a tocar del carrer de Santa Úrsula, hi haurà un espai de jocs infantils pintats a terra.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada