Santa Coloma de Queralt aprova les taxes de la piscina, l'ús de sales municipals i l'escola de música

L'Ajuntament de Santa Coloma de Queralt ha donat per aprovats definitivament els preus públics que regiran l'ús de la piscina, les sales municipals i l'escola de música per a l'any vinent. En aquest sentit, les entrades de la piscina seran de 3 euros per als menors d'entre 4 i 11 anys i de 4 euros per als majors. Així mateix, els abonaments de temporada s'han fixat en 30 euros per als menors, i en 45 euros per als majors d'11 anys, si bé per a famílies nombroses o monoparentals es rebaixaran fins a 24 i 38 euros respectivament, i per als majors de 65 anys se situarà en 37 euros per tota la temporada. Els abonaments quinzenals seran de 24 i 30 euros en funció de l'edat, i l'abonament familiar, que inclou un màxim de 2 adults i fins a 3 fills, puja a 130 euros per temporada. Els cursets de natació tindran un cost de 50 euros per tot el mes, o de 25 euros si són quinzenals, que es rebaixaran a 40 i 20 euros respectivament per a famílies nombroses o monoparentals.

D'altra banda, l'Ajuntament també ha establert la tarifa d'utilització del poliesportiu, que serà gratuïta per a entrenaments i partits d'entitats federades, i ascendirà a 19 euros per hora per a la resta. L'ús de l'espai annex, el poliesportiu i el camp de futbol també tindrà un cost addicional d'un euro per persona i hora. Pel què fa a l'ús de les sales, queden exempts els locals de les associacions, i per a la sala gran es fixa un preu de 100 euros al dia per casaments, convencions o reunions d'empresa, amb un suplement de 75 euros per al piano. Les exposicions amb venda hauran d'abonar 30 euros diaris, amb un màxim d'ús de 15 dies, i les convencions de 50 euros diaris, mentre que les activitats sense ànim de lucre, com les conferències, en podran fer un ús gratuït.

Per a la sala dels Arcs, la Sala de la Torre i la sala de la Fusteria fixa un preu de 20 euros al dia per exposicions amb venda de fins a un màxim de 15 dies, i serà gratuïta per a les exposicions i activitats sense ànim de lucre. Les convencions hauran d'abonar 50 euros al dia. Per a la sala dels Merlets estableix els mateixos preus, però fixa en 75 euros al dia l'ús per a convencions. Finalment, l'ús de la sala de l'Estrella per a actes privats costarà 420 euros, i per a actes públics 250 euros, mentre que per a la utilització de la sala del Casal caldrà abonar 50 euros de fiança i 50 més de lloguer.


El Consistori de Santa Coloma de Queralt també ha fixat les taxes acadèmiques de l'escola de música que seran de 12 euros anuals, més una matrícula de 4 euros per a material. Pel què fa als cursos, els d'iniciació 1 tindran un preu de 40 euros i els d'iniciació 2 de 68,50 euros mensuals. Els de primer nivell elemental ascendiran als 92 euros mensuals, els de segon a quart de mitja hora amb instrument a 92 euros, i els mateixos de 45 minuts de durada a 103 euros. Els de nivell mitjà tindran una quota de 80 euros. Els instruments addicionals, amb classes de mitja hora, costaran 40 euros mensuals, i les classes de 45 minuts, 60 euros. El llenguatge musical per a adults tindrà un cost de 47 euros, i la música de cambra i el combo 23 euros. Les famílies nombroses o monoparentals tindran un 10 per cent de descompte. 
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada