Puigpelat modifica l'IBI per al 2017 amb exempcions per a les famílies nombroses

L'Ajuntament de Puigpelat ha aprovat definitivament les modificacions de les ordenances fiscals per a l'exercici del 2017. Entre les més significatives destaca l'Impost sobre Béns Immobles (IBI), que per a l'any vinent estableix una quota del 0,515 per a béns urbans i del 0,618 per als rústics. Les modificacions, però, contemplen també bonificacions per a les famílies nombroses del municipi. En aquest sentit, es descomptarà un 50 per cent de la quota a les famílies nombroses amb ingressos inferiors a tres vegades el salari mínim interprofessional i un 25 per cent a les que tinguin ingressos familiars iguals o superiors a tres vegades el salari mínim interprofessional.  També inclou exempcions per a les quotes inferiors a 3 euros tant per a béns urbans com per a béns rústics "per raons d'eficiència i economia en la gestió recaptatòria del tribut".

Entre les modificacions dels tributs per a l'any vinent a Puigpelat també s'hi compta el de vehicles de tracció mecànica, amb quotes que dependran de la classe de vehicles i de la seva potència. En el cas dels turismes i tot terrenys, l'import serà de 18,50 euros per als vehicles de menys de 8 cavalls fiscals; de 49 euros d'entre 8 i 11,99 cavalls; de 103 per als que vagin de 12 a 15,99 cavalls;  de 128 els de 16 a 19,99 cavalls; i de 160 euros per als de 20 cavalls en endavant. 

Finalment, l'Ajuntament també ha determinat la taxa que regula el subministrament d'aigua a la urbanització Ruanes de Puigpelat. Aquesta serà de 8 euros per a la conservació de comptadors, 201 euros per a la connexió de comptadors i 168 euros per a la seva instal·lació. També es fixen tarifes per al consum d'aigua potable de 0,6 euros el metre cúbic per als consums de fins a 18 metres cúbics, de 0,8 euros el metre cúbic per a consums entre 18 i 49 metres cúbics, i de 1 euro el metre cúbic per a consums superiors als 49 metres cúbics. 
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada