Opinió.- Els regidors de l'equip de govern de Valls... ja han comprat la grossa!

JOSEP LLUÍS ERAS. Després de la remodelació de cartipàs que aquest dilluns, 19 de desembre, ha anunciat l'Ajuntament de Valls, ja és evident que si s'haguessin repartit les seves carteres a pedra, paper, tisora els hauria sortit una estructura de govern més coherent. I qui diu les carteres vol dir les dedicacions, les retribucions per assistència i totes aquelles coses amb que s'indemnitzen les hores de feina que dediquen a la ciutat.

En un any i mig hi ha hagut almenys sis distribucions del cartipàs i de sous diferents, tres de les quals en l'últim mes i mig. Primer la del govern de CiU. No comptem que després, amb el pacte amb ERC, es va fer una redistribució amb posteriors retocs per la baixa de maternitat d'una regidora que acabava d'entrar amb dedicació exclusiva, d'un altre regidor que el van fer cap d'ERC a la Diputació i un tercer que va pujar a Delegat del Govern.

No marxin, n'hi ha més. El fracàs d'Unió al Congrés va comportar fer un altre retoc per ajustar un sou a Martí Barberà. Mesos després, amb la marxa d'Assumpció Casañas, ha estat necessària una redistribució de carteres que es va acabar d'afinar fa 15 dies, quan l'alcalde de Valls va assumir Hisenda i va entrar al govern Enric García a fer-se càrrec de la Seguretat Ciutadana. I ara, per aquells anomenats 'motius personals', hi ha un nou intercanvi de cromos en el grup d'ERC. Tot molt seriós.

Si després de tot plegat algú insisteix que el govern de Valls de CiU i ERC té una estratègia de govern definida i clara i uns objectius de legislatura... doncs miri, no m'ho crec ni submergint-me en l'esperit nadalenc. Com a molt puc fer com Sant Tomàs i posar el dit a la nafra, és a dir, començar-me a convèncer el dia que expliquin als ciutadans quina és aquesta estratègia de govern, quins són els objectius de la legislatura i, com reclamen els manaires de Valls quan parlen de l'A-27, quin és el calendari d'execució.

Tristament, avui el govern de Valls l'únic que ha demostrat és que 'ha comprat la grossa' als ulls dels ciutadans. I no hi ha cap membre, ja sigui a sou del Parlament de Catalunya, del Govern, de la Diputació, o del propi Ajuntament, a dedicació complerta o parcial o amb indemnitzacions per assistències, que marxi amb menys de 1.500 euros mensuals cap a casa. El periodista potser fa demagògia però no crea els arguments per escampar-la. Ja s'ho fan ells solets.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada