Nomenen el missioner claretià vallenc Joan Bové com a nou director de l'Editorial Claret

El sacerdot i missioner claretià Joan Bové i Duran, nascut a Valls l'any 1979, ha estat nomenat nou director de l'Editorial Claret. L'editorial està formada pels departaments Editorial, de Llibreria i de Distribució seguint una de les activitats a les quals Antoni Maria Claret va donar més importància. De fet, l'Editorial Claret és continuadora de la Llibreria Religiosa que Antoni Maria Claret va inaugurar a Barcelona el 1847.

L'Editorial Claret té la voluntat de servir l'Església i la cultura, i més particularment l'Església i la cultura catalanes, i la seva missió és promoure la transmissió de la fe cristiana, i en general els valors humans, a través de l'edició, venda i distribució de llibres i materials audiovisuals.

Joan Bové va estudiar al col·legi Claret de Valls i va ser ordenat sacerdot el 2014. És enginyer tècnic especialitzat en Electrònica Industrial per la Universitat Rovira i Virgili i batxiller en teologia per la Universitat Pontifícia de Comillas. Ha cursat el postgrau Comunicació i Religió en l'Era Digital a la Universitat Ramon Llull i actualment està acabant la llicenciatura en Teologia Moral a la Facultat de Teologia de Catalunya. També éss membre del patronat de la Fundació Claret i vocal de la junta de l'Associació Casal Claret de Vic, amb la qual continuarà col·laborant.

En declaracions al portal Catalunya Religió, el nou director de l'Editorial Claret ha afirmat que comença "il·lusionat una nova etapa", i que vol "transmetre el compromís dels Missioners Claretians cap a l'Editorial Claret, i tot el que aquesta editorial aporta al teixit eclesial i social català, i el que ha significat des de la seva creació fa noranta anys, seguint l'esperit del pare Claret". (Foto: Catalunyareligio.cat).
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada