L'Ajuntament de Vallfogona de Riucorb aprova definitivament les ordenances fiscals pel 2017

L'Ajuntament de Vallfogona de Riucorb ha donat per aprovades definitivament les ordenances fiscals per al 2017 després que hagi conclòs el termini per presentar-hi al·legacions. Entre les modificacions per a l'any vinent s'hi compta la quota que regirà la recollida d'escombraries, i que el Consistori ha fixat en 100 euros per als domicilis particulars de caràcter familiar.

La tarifa presenta variacions per als establiments situats al municipi i, en aquest sentit, els restaurants hauran d'abonar 248 euros per aquest concepte, les fondes 348 euros, les cases de colònies 245 euros i les residències 700 euros anuals. També s'estableix una taxa de 1.300 euros per a hotels de 50 o menys habitacions i de 1.600 euros per als hotels de més de 50 habitacions.

Una altra de les taxes afectades per la modificació de les ordenances és la de clavegueram. L'Ajuntament ha establert una quota per a la concessió de la llicència o autorització de presa a la xarxa de clavegueres de 120 euros, que s'exigirà una sola vegada. Les tarifes anuals per a la prestació dels serveis de clavegueram i depuració seran de 15 euros per als habitatges familiars i per als establiments comercials i de serveis, i de 6 euros per als establiments agrícoles.

Vallfogona de Riucorb incorpora, per al 2017, una ordenança fiscal reguladora de la taxa per la utilització privativa o aprofitament especial del domini públic local per a empreses o entitats explotadores de serveis de subministrament, que deroga les anteriors. La nova, recull íntegrament el text del model tipus d'ordenança que ha aprovat la Diputació de Tarragona aquest 2016 que fa referència a aquest àmbit. 
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada