Montferri aprova definitivament les taxes de subministrament d'aigua d'ús agrícola

L'Ajuntament de Montferri ha aprovat definitivament annex de l'ordenança fiscal reguladora de la taxa pel subministrament d'aigua que estableix una taxa pel subministrament d'aigua municipal per a ús agrícola. Per al preu es determinen dos grups en funció del consum. Un grup de mínim consum 27 metres cúbics trimestre amb una taxa de 30 euros i un grup amb un consum superior als 27 metres cúbics trimestre de 40 euros.

Tenen l'obligació de pagar la taxa les persones que sol·liciten la utilització del sortidor d'aigua per a l'ús agrícola. Per a la utilització serà necessari acreditar que l'ús realitzat per un professional de l'agricultura, entenen com a tal el titular d'una explotació agrícola, que requereixi un volum d'ocupació d'almenys mitja Unitat de Treball Agrari i que obtingui, almenys, el 25% de la seva renda d'activitats agràries o complementàries. Així mateix, cal que estigui d'alta en el Sistema Especial per a Treballadors per Compte Propi Agraris del Règim Especial dels Treballadors per Compte Propi o Autònoms, així com els enquadrats en aquest Règim per la seva activitat agrària. No es podrà utilitzar el sortidor per agafar aigua que no sigui per usos agrícoles, solament podran omplir amb sulfatadores, dipòsits o cuba.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada