L'Institut Jaume Huguet de Valls farà formació dual amb Ravago Plásticos i Altcam Automotive

Aquest mes de desembre, l'Institut Jaume Huguet ha signat nous convenis de col·laboració en règim d'alternança i amb formació dual amb empreses de la nostra zona. A principis de mes va ser amb l'empresa Ravago Plásticos, SA de Vilallonga del Camp. Aquesta empresa està interessada a acollir alumnat de diferents cicles formatius de grau superior que s'imparteixen a l'Institut vallenc; són els de Mecatrònica Industrial, Disseny de Fabricació Mecànica, Automatització i Robòtica Industrial, Administració de Sistemes Informàtics en la Xarxa, Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma, i Administració i Finances. Van signar el conveni per part de l'empresa, Esther Gomis, directora financera i de recursos humans; Enrique Trallero, director de planta, i Sergi Masalias, enginyer de manteniment, i per part del nostre centre, el director Jordi Tuset i la cap d'estudis d'FP Montserrat Velasco.

Ravago és una empresa belga familiar fundada el 1961 i que té instal·lacions a Bèlgica, Alemanya, Itàlia, Espanya i Turquia. La seva activitat se centra fonamentalment en la fabricació i distribució de compostos plàstics d'alta qualitat com a matèria primera, i també de plàstics de qualitat industrial i reciclats.
Altcam Automotive

I el 16 de desembre va ser el torn de l'empresa Altcam Automotive,SL de Valls. En aquest cas,l'empresa acollirà alumnat dels CFGS de Mecatrònica Industrial i de Disseny de Fabricació Mecànica. Van signar el conveni els seus representants: Jordi Gatell, president i administrador de l'empresa i Julià Sastre, director de qualitat i per part de l'Institut Jaume Huguet, el director Jordi Tuset i la cap d'estudis d'FP Montserrat Velasco. Poster van realitzar una visita per l'institut per veure les instal·lacions, maquinària i diferents projectes realitzats pels nostres professors.

Altcam és un grup multinacional especialitzat en injecció de termoplàstics, i aborda el desenvolupament i la producció de peces d'alta precisió. És una empresa familiar de Valls que va ser fundada al 1986 i que avui té diferents punts de fabricació en el món: Mèxic, Eslovàquia i Espanya.

En tots dos casos, els directius representants de les empreses, després de la signatura del conveni que els vincula amb l'Institut, van fer una visita per conèixer les instal·lacions del centre, la nova maquinària que s'hi ha instal·lat i alguns dels projectes que han dut a terme darrerament els nostres professors.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada