L'Ajuntament del Rourell aprova definitivament la taxa de prestació del servei de clavegueram

L'Ajuntament del Rourell ha aprovat definitivament l'Ordenança fiscal reguladora de la taxa per prestació del servei de clavegueram. Així, s'estableix que la quota tributària corresponent a la concessió de la llicència o autorització de presa a la xarxa de clavegueres s'exigirà una sola vegada i consistirà en la quantitat fixa de 90 euros. La taxa anual per la prestació del servei es fixa en 30,05 euros anuals per cada habitatge, finca o local que no sigui destinat exclusivament a habitatge. No es concedirà cap exempció ni bonificació en l'exacció d'aquesta taxa.

L'Ordenança estableix que els serveis d'evacuació d'excretes, d'aigües pluvials, negres o residuals, són de caràcter obligatori per a totes les finques del municipi que tinguin façana als carrers, places o vies públiques on hi hagi clavegueram, sempre que la distància entre la xarxa i la finca no passi dels cent metres. La taxa s'acreditarà fins i tot quan els interessats no efectuïn la presa a la xarxa.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada