L'Ajuntament de Vila-rodona aprova les taxes d'ús dels equipaments esportius

L'Ajuntament de Vila-rodona ha aprovat definitivament la taxa per a la prestació de serveis i la realització d`activitats al poliesportiu municipal. L'ordenança que la regula assenyala que quedaran excloses d'abonar aquesta taxa les activitats que es facin directament pels nens del CEIP Bernardí Tolrà. Així, s'estableix com a preu mensual d'activitat de gimnàs de 15 euros i de 25 euros en el cas dels abonaments de deu sessions. Pel que fa al preu de lloguer d'una hora de la pista poliesportiva, serà de 18 euros per a entitats o clubs de Vila-rodona, Aiguamúrcia, Rodonyà i Montferri; de 35 euros per a entitats o clubs forasters; i de 40 euros el cap de setmana. Per tal de fer la reserva s’haurà de deixar una fiança de 50 euros.

En el cas del lloguer de la pista poliesportiva per festes o concerts, el preu per 8 hores serà de 1.540 euros. En aquest preu hi estan incloses les despeses de vigilància, la neteja, el lloguer de la pista, les despeses de muntatge i desmuntatge del protector de la pista i els subministraments. Cal pagar una fiança de 2.000 euros i la reserva s'ha de fer amb una antelació mínima de dos mesos.

Pel que fa al preu per les classes setmanals, s'estableix en 10 euros al mes per a abonats al gimnàs i 15 euros per als no abonats. El preu es redueix en funció del nombre de sessions de manera que l'abonament trimestral es fixa en 25 i 40 euros respectivament. El lloguer d'una hora de la pista de pàdel és de 1,5 euros persona per a abonats i 2 euros per als no abonats abans de les 6 de la tarda. A partir d'aquesta hora serà de 2 i 3 euros respectivament. Es faran abonaments de 12 hores per 20 euros per als abonats i 30 euros per als no abonats.


D'altra banda, l'Ajuntament també ha aprovat definitivament la modificació de la taxa per la prestació del servei de la llar d'infants municipal. El preu mensual per als empadronats a Vila-rodona serà de 125 euros i per als no empadronats de 140 euros.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada