L'Ajuntament de Valls introdueix canvis en l'obra del Museu Casteller sense fer una licitació

L'Ajuntament de Valls ha emès una nota de premsa on assenyala que la Junta de Govern ha aprovat "donar audiència" a les modificacions que han estat introduïdes en la construcció del Museu Casteller. Segons el Consistori, aquest tràmit "és el pas previ a l'aprovació de la memòria tècnica que recull les modificacions que s'han introduït a les obres de construcció de l'edifici". Segons l'Ajuntament, "el conjunt d'aquestes modificacions situen el pressupost final de construcció de l'edifici en 2.901.000 euros, IVA inclòs", sols 174.000 euros més del previst inicialment, "però han permès incorporar ja necessitats que plantejava el projecte museogràfic".

En aquest sentit, el projecte museogràfic, segons diu el Consistori, reubica la botiga al final del recorregut que el visitant realitzarà pel museu i no a la zona d'entrada com preveia en un principi el projecte arquitectònic i, en canvi, el bar s'acabarà situant a la zona d'entrada de l'equipament. Entre les modificacions principals ha variat també la sala auditori prevista inicialment que, amb el projecte museogràfic, passarà a ser un espai on es podrà visualitzar un muntatge audiovisual immersiu, ampliant d'aquesta manera l'àmbit expositiu del museu i el recorregut que farà el visitant.

D'aquesta manera, amb els canvis introduïts es garanteix una millor adaptació de les obres de construcció de l'edifici a les característiques del projecte museogràfic. La memòria de modificacions a les obres de l'edifici també inclou a més els canvis efectuats en la fonamentació i estructura de l'edifici per tal de salvaguardar les restes arqueològiques que van aparèixer a l'inici de la construcció. A la vegada, en la mateixa memòria també s'incorporen canvis introduïts per la direcció facultativa tècnica durant les obres pel que fa a aspectes de seguretat contra incendis o millora d'acabats.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada