L'Ajuntament de Valls convoca una borsa de treball per cobrir baixes a la Policia Local

L'Ajuntament de Valls ha obert una convocatòria per a la constitució d'una borsa d'agents de policia destinada a cobrir, mitjançant nomenaments interins, substitucions, suplències o vacants a la plantilla de la Policia Local quan sigui necessari donar cobertura per a la garantia del servei. La vigència de la borsa serà d’un any i en el cas que l’Ajuntament de Valls convoqui un procés selectiu del mateix perfil professional la borsa quedarà sense efectes i reemplaçada pels resultats del nou procés.

Per accedir a la convocatòria cal tenir una alçada mínima de 1,65 metres les dones i 1,70 metres els homes; estar en possessió de la titulació de Graduat en ESO, Formació Professional de Primer Grau o Cicle Formatiu de Grau Mitjà o equivalent. També cal estar en possessió del permís de conducció de vehicles en vigor A i B i no haver estat condemnat per cap delicte ni inhabilitat per a l'exercici de funcions públiques o separat mitjançant expedient disciplinari de qualsevol administració pública.

Les persones que desitgin prendre part en el procés hauran de manifestar que reuneixen totes i cadascuna de les condicions que s’exigeixen a les bases, que es poden consultar complertes en aquest enllaç. El termini de presentació de les sol·licituds és de 20 dies naturals a comptar a partir d'aquest divendres, 2 de desembre.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada