L'Ajuntament de Valls adquireix una eina informàtica per gestionar el cens d'activitats

L'Ajuntament de Valls i la Diputació de Barcelona han establert un conveni que permetrà que el Consistori vallenc disposi del sistema d'informació i gestió d'activitats anomenat Gestor d'Informació d'Activitats (GIA). El GIA és una aplicació informàtica amb tecnologia web dissenyada i creada per la Diputació de Barcelona per facilitar als ajuntaments la gestió de les activitats i establiments dels seus municipis.

El GIA permet que els ajuntaments tinguin un cens de les activitats implantades al seu territori. També permet la tramitació dels expedients d'activitats i dels procediments associats i la integració de les diferents intervencions sectorials sobre les activitats de forma coordinada. La informació continguda a la base de dades està dividida en grups i inclou de dades del titular, notificació i establiment; de la llicència, comunicació, controls, revisions; superfícies, horaris, capacitat de producció; o activitats recreatives, comercials, salut, establiments alimentaris, incendis i plans d'autoprotecció.

Això permet, entre altres operacions, fer el seguiment i la planificació dels controls, revisions i caducitat de les activitats; controlar els terminis de tramitació mitjançant un sistema d'avisos automàtics; obtenir informes predefinits de gestió d'activitats i d'expedients; o disposar d'un històric d'expedients de cada activitat.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada