L'Ajuntament de Montblanc aprova el pressupost per al 2017 que puja a 9 milions d'euros

Dimecres, 21 de desembre, el Ple de l'Ajuntament de Montblanc va aprovar amb 8 vots a favor d'Agrupament Catalanista de Montblanc, 3 en contra de la CUP i FIC, i 2 abstencions de CiU el pressupost del consistori per a l'any 2017, que serà de 9.096.593,33 euros. Entre les inversions previstes per a l'any vinent cal destacar la urbanització del voltant del Pont Vell, la col·locació d'una passarel·la al Pont Nou, la tercera fase del centre cívic de Rojals, la segona fase del local social de Prenafeta i l'arranjament del carrer Senan.

També se seguirà rehabilitant la muralla, la compra de mobiliari per a la via pública i els parcs infantils, i l'arranjament de camins, edificis municipals i equipaments esportius. A més, es continuarà treballant en el pla de mobilitat, en el pla de competitivitat per a la cooperativa i en la millora del centre històric del municipi. D'altra banda, l'empresa municipal Aigües de Montblanc tindrà un pressupost de 1.348.200 euros, mentre que el del Consorci del Museu Arxiu serà de 105.600 euros.

D'altra banda, el plenari també va aprovar per 9 vots a favor d'Agrupament Catalanista de Montblanc i FIC, i 4 vots en contra de CUP i CiU les retribucions als càrrecs electes. Així, s'estableix un límit anual de 16.000 euros per assistències dels regidors a òrgans col·legiats, i un nou membre de la corporació municipal tindrà una dedicació parcial del 65% a les tasques del consistori, cobrant un import brut anual de 29.000 euros.

La sessió també va aprovar l'autorització d'una despesa plurianual, per als exercicis 2017-2020, d'un import de 156.225,08 euros per finançar el servei de telecomunicacions del consistori montblanquí, a més d'una modificació de 146.034,25 euros al pressupost de l'any 2016. Aquesta modificació s'ha produït per la construcció de nínxols al cementiri, la pavimentació de carrers i el manteniment i arranjament d'edificis municipals i equipaments esportius, entre d'altres. D'altra banda, els 161.816,60 euros de superàvit de l'exercici del 2015 aniran destinats a l'adquisició d'immobles de la muralla.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada