L'Ajuntament de les Piles incorpora bonificacions a l'IBI per a famílies nombroses i monoparentals

L'Ajuntament de les Piles ha incorporat, per al 2017, diverses bonificacions a l'Impost sobre Béns Immobles per a les famílies nombroses i monoparentals del municipi. Els descomptes sobre la quota a abonar es faran en funció del valor cadastral i serà només per al seu domicili habitual. Així, per als habitatges d'un valor de fins a 150.000 euros la bonificació serà del 50 per cent de l'impost. Per als que tinguin un valor cadastral entre 150.000 euros i a 200.000 euros les famílies nombroses i monoparentals hauran de pagar un 40 per cent menys de l'IBI, per als habitatges d'entre 200.000 i 300.000 euros el descompte serà del 20 per cent i per als d'entre 300.000 i 500.000 s'aplicarà una bonificació del 10 per cent.


Per a accedir a aquests descomptes, es consideraran famílies nombroses tant els titulars com els cotitulars de les mateixes, i que ho acreditin mitjançant document de reconeixement emès pel Departament de Benestar i Família en relació amb el període impositiu. La bonificació no s'aplicarà, però, als béns immobles que tinguin determinats usos com aparcaments, trasters o locals catalogats com a magatzems o comercials. També com a novetat, als béns immobles on s'hagin instal·lat sistemes per a l'aprofitament tèrmic o elèctric de l'energia provinent del sol, se'ls aplicarà una bonificació del 15 per cent de la quota íntegra de l'impost. No s'aplicarà, però, quan la instal·lació d'aquests sistemes sigui obligatòria.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada