L'Ajuntament de la Riba constituirà un dipòsit per treure rendiment del romanent de tresoreria

L'Ajuntament de la Riba preveu la constitució d'un dipòsit bancari per l'existència de romanents de tresoreria per valor de 300.000 euros amb l'objecte de maximitzar la rendibilitat d'aquests fons. Aquest dipòsit es contractarà pel procediment negociat sense publicitat i vindrà determinat pel preu màxim que poden oferir les entitats financeres que concorrin a la licitació del contracte amb un tipus d'interès fix.


Les condicions de retribució dels saldos del dipòsit bancari que es concerti amb l'entitat subscriptora del contracte seran les que resultin de la negociació del tipus de referència de l'Euríbor (European Interbank Offered Rate). Les ofertes que presentin les entitats financeres participants han de contenir el termini del tipus d'interès de referència Euríbor, el marge i la periodicitat de revisió del tipus d'interès. La liquidació d'interessos es realitzarà prenent com a referència l'any comercial i el termini de durada del contracte és com a màxim de cinc anys, en períodes anuals. l contracte podrà ser prorrogat per mutu acord de les parts.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada