L'Ajuntament d'Alió aprova definitivament l'IBI i la taxa d'ús dels equipaments municipals

L'Ajuntament d'Alió ha aprovat definitivament la modificació de l'Impost de Béns Immobles (IBI) que es començarà a aplicar se a partir del dia 1 de gener de 2017. La quota íntegra de l'impost és el resultat d'aplicar a la base liquidable els tipus de gravamen municipal aprovat en el ple del 29 de setembre. Aquests s'ha determinat per a béns immobles urbans (0,66), béns immobles rústics (0,75) i béns immobles de característiques especials (0,60).

Pel que fa a la taxa per la utilització del Local Cultural, serà gratuïta per a les entitats municipals sense ànim de lucre; de 60 euros per a actes per celebració de casaments, dinars, festes, etc., entitats municipals amb ànim de lucre i entitats de fora del municipi. Per a activitats socials o culturals continuades amb veïns del municipi s'estableix en 10 euros al mes.

La utilització de la Sala del Local Social serà gratuïta en reunions i conferències organitzades per entitats del municipi. Per fer activitats socials amb veïns del municipi s'estableix la taxa en 10 euros al mes i per a reunions i conferències organitzades per entitats de fora del municipi en 25 euros. Finalment, l'ús de la pista esportiva serà gratuït per a entitats del municipi, de 20 euros l'hora per a entitats de fora del municipi i de 4 euros en tots els casos si cal emprar l'enllumenat.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada