La renovació de l'enllumenat del Barri Antic de Valls s'havia d'enllestir aquest dissabte

El projecte de renovació de l'enllumenat del Barri Antic de Valls havia d'enllestir-se aquest dissabte, 31 de desembre, per poder complir les condicions d'obra subvencionable en un 50% per la Llei de Barris. L'actuació es va adjudicar a l'empresa Electricitat Boquet SL per 155.248,74 euros i el contracte es va formalitzar 25 de novembre amb un termini d'execució d'un mes i cinc dies. El compliment del calendari, però, no ha estat possible.

Els treballs de modernització de l'enllumenat i millores a la xarxa elèctrica a la pràctica totalitat del Barri Antic contempla la instal·lació de 241 nous punts de llum a 29 carrers i places del Barri Antic. La principal millora del projecte és l'augment del nivell d'il·luminació dels carrers que amb el canvi es doblarà. D'aquesta manera, amb la utilització de la tecnologia led dels nous punts de llum, els carrers del Barri Antic estaran il·luminats de mitjana amb 20 lux, el que representa pràcticament el doble que en l'actualitat. S'espera que la millora dels nivells d'il·luminació vagi acompanyada d'un important estalvi energètic, ja que la potència instal·lada serà d'un 80% menys que en l'actualitat.

El projecte contempla la modernització de l'enllumenat als carrers de Sant Francesc, Metges, Santa Úrsula, Enxaneta, General Reding, March Anton, Flavià, Santa Marina, Pouet, Sant Sebastià, Figuereta, dels Bous, plaça de la Fusta, Major, Sant Antoni, Carnisseria, Costa del Puntarró, plaça de les Garrofes, Peixateria, Roser, Forn Nou, Sant Pere, plaça dels Alls, d'en Bosc, Nou, Santa Anna, de la Zeta, d'en Gassó, entorn Museu Casteller i plaça de l'Oli. Entre les millores, a més de la renovació dels punts de llum, destaca també la modernització d'instal·lacions i soterrament de traspassos aeris de cablejat.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada