La Generalitat aprova els festius en que podran obrir els comerços de Montblanc i Valls

La Generalitat ha aprovat el calendari comercial definitiu d'obertura comercial autoritzada a Catalunya per al 2017. De manera general, s'estableix com que els dies 8 de gener, 2 de juliol, 1 de novembre i 6, 8, 10, 17 i 24 de desembre de 2017 seran festius d'obertura autoritzada a Catalunya, d'acord amb la normativa catalana vigent d'horaris comercials. Montblanc ha optat per establir també com a dia d'obertura el 15 d'octubre. En el cas de Valls, s'ha determinat el 29 de gener i el 3 de desembre.

El Departament d’Empresa i Coneixement, a través de la Direcció General de Comerç,  estableix un total de vuit festius anuals dels quals, els ajuntaments poden substituir-ne fins a dues dates. D’acord també amb la Llei d’horaris comercials, s’afegeix dos dies més al calendari comercial, que els municipis han de fixar en funció del màxim aprofitament comercial i d’acord amb els comerciants. Pel que fa als dos dies festius addicionals d’obertura comercial autoritzada que poden fixar els ajuntaments, en el cas dels consistoris que no hagin designat cap data específica, s'entendran com a dates escollides i aplicables en els seus àmbits territorials  el 12 d’octubre, i el 3 de desembre de 2017.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada