La Comunitat de Regants del Pont d'Armentera 'Sèquia Riastres' fa una Junta Extraordinària

Aquest dijous, 29 de desembre, la Comunitat de Regants del Pont d'Armentera ha convocat a les 7 de la tarda una Junta General Extraordinària que es farà a la Nova Sala d'Actes de la Cooperativa, al número 4 del carrer de Sant Jordi. La sessió s'obrirà, a banda de l'aprovació de l'acta anterior, amb un primer debat sobre el nomenament de dos interventors de l'acta de la Junta General Ordinària i Extraordinària.

Entre els punts a debat hi ha l'explicació i justificació de l'augment de l'import del préstec demanat a la Cooperativa Agrícola del Pont d'Armentera i de la desviació de les despeses de l'exercici 2014, respecte del pressupost aprovat; l'aprovació del quadre de comptes de l'exercici 2014 i del pressupost de l'exercici 2015, corregits, que s'ha tramès als comuners; i l'aprovació dels comptes anuals corresponents a l'exercici 2015, compost del compte de resultats i balanç i del pressupost corresponent a l'exercici 2016, a sufragar entre tots els comuners.

La sessió també inclou l'aprovació de la delegació  a la Diputació de Tarragona, Base-Gestió d'Ingressos, les facultats atribuïdes a la Comunitat de Regants del Pont d'Armentera 'Sèquia Riastres' en matèria de recaptació dels seus ingressos de dret públic, actuals, que hagin d'esdevenir i passats no prescrits, facultant al President de la Comunitat de Regants del Pont d'Armentera, tant abastament com en dret sigui necessari per formalitzar aquesta delegació i per signar els documents que calgui per assolir l'objecte d'aquesta delegació. També aprovar l'informe sobre la conservació i l'Estat dels regs i la memòria d'activitats des de la última Junta. Es clourà amb el torn de precs i preguntes.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada