Els Garidells aprova les ordenances de vehicles i sobre l'increment de valor dels terrenys

L'Ajuntament dels Garidells ha aprovat definitivament la modificació de l'ordenança fiscal reguladora de l'Impost de Vehicles de Tracció Mecànica i de la reguladora de l'Impost sobre el increment del valor dels terrenys urbans. En el primer cas, s'estableix una bonificació de fins al 75% pels vehicles històrics i també una bonificació del 75% per als vehicles que tinguin una antiguitat superior a 25 anys. L'antiguitat del vehicle es comptarà des de la data de la seva fabricació i, si aquesta no es conegués, es prendrà com a tal la de la seva matriculació.

D'altra banda, pel que fa a l'ordenança reguladora de l'Impost sobre el increment del valor dels terrenys urbans, el tipus impositius per determinar la quota tributària fins a 20 anys s'estableix en el 20%. També s'estableix per a aquest període un índex de dos punts en el període de generació.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada