El PDeCAT celebra l'elecció de Valls per mantenir una Oficina Liquidadora de tributs

Ramon Giró, president de l'executiva de Valls del Partit Demòcrata Català (PDeCAT), acompanyat per Enric Garcia, membre de l'executiva, es va reunir dimecres, 21 de desembre, amb David Moreno, membre de la comissió de treballadors de les oficines liquidadores de tributs per conèixer el detall del desplegament de les oficines de l'Agència Tributària de Catalunya. El PDeCAT veu molt positiu que, finalment, la Generalitat hagi inclòs Valls com a una de les localitats a on s'instal·larà una de les oficines tributàries resultants del nou desplegament de l'Agència Tributària de Catalunya i que ha de permetre mantenir un servei d'atenció de qualitat i de proximitat als ciutadans de Valls i del conjunt de la comarca, tal i com es duu a terme fins al moment des de l'actual oficina situada en el Registre de la Propietat.

En aquest sentit, Ramon Giró ha destacat "la bona feina que han fet els treballadors de l'oficina liquidadora per donar a conèixer la importància de mantenir el servei i aconseguir que el conjunt de la ciutat, des de l'Ajuntament, partits polítics i entitats, exercissin la pressió necessària per mantenir un servei com aquest". Fruit d'aquesta pressió, la conselleria d'Hisenda ha ampliat el desplegament que hi havia previst inicialment i ha inclòs Valls com a seu d'una oficina tributària que s'ubicarà a les dependències de recaptació d'impostos de BASE de la Diputació de Tarragona a Valls.

Així, en aquesta oficina, a banda de finestreta tributària única, comptarà amb atribucions i personal qualificat perquè, s'hi puguin realitzar la pràctica totalitat de tràmits i consultes que actualment es presten als contribuents. D'aquesta manera, tal i com destaquen els representants dels treballadors de les oficines liquidadores, Valls mantindrà un servei semblant al que es presta als ciutadans de Valls i de la comarca que no hauran de desplaçar-se fora de la ciutat. Per a Giró, "Valls no es podia deixar perdre aquest servei que feien d'una manera professional els treballadors de les oficines liquidadores" i ha afegit que "aquest és un èxit que ha estat possible gràcies a l'esforç de tots".

El ple de l'Ajuntament de Valls va aprovar el juliol passat una moció, amb el suport de tots els partits polítics, per al manteniment del servei, en un tema en el que hi ha participat des del primer moment el Partit Demòcrata i Albert Batet, alcalde de Valls i diputat al Parlament per aconseguir finalment que la ciutat entrés en el mapa d'oficines tributàries. La iniciativa impulsada pels treballadors de les oficines liquidadores a Valls va rebre, a més del suport de l'Ajuntament, l'adhesió de l'EMD de Picamoixons i agents econòmics i socials com la Cambra de Comerç, el Col·legi Oficial d'Agents Comercials, la Cooperativa Agrícola, la Federació d'Associacions de Veïns de Valls i pedanies i el gremi comarcal de Fusters, entre d'altres.

Per David Moreno "la creació d'aquesta oficina representa una bona notícia atès que minimitza les conseqüències que podria comportar de cara al contribuent canviar un sistema que actualment funciona a la perfecció, amb gran eficiència i proximitat. Alhora cal valorar molt positivament l'interès de tots els partits, sense excepció, que formen l'actual plenari de Valls per aconseguir el manteniment del servei".
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada