El cost de les obres dels col·lectors i depuradora de Masmolets s'apuja prop d'un 10% més

El cost de les obres treballs de construcció dels col·lectors i de la depuradora de Masmolets s'ha incrementat gairebé en un 10% respecte al pressupost al que es va licitar. El 18 de desembre del 2015, la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Valls va acordar adjudicar el contracte d'obres dels col·lectors d'aigües residuals i depuradora de Masmolets a l'empresa Tecnologia de Firmes SA, per un import de 117.708,80 euros.

Ara, segons consta a la Junta de Govern de l'Ajuntament, l'enginyer municipal, tècnic director de l'obra, ha emès un informe que justifica una desviació del pressupost per un import de 11.132,64 euros, el que suposa un increment del 9,45%. Segons aquest informe, el cost més elevat és resultat de l'increment dels amidaments de la partida de moviments de terres i reposició de paviments motivat per les troballes arqueològiques descobertes durant l'execució de l'obra.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada