El Consell Comarcal de la Conca modifica les bases de la convocatòria de tècnic de Medi Ambient

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha aprovat la modificació de les bases reguladores de la convocatòria per selecció, mitjançant concurs oposició, d'una plaça de tècnic en medi ambient de caràcter laboral temporal. La modificació fa referència a una ampliació de les titulacions que poden optar a la plaça. Així, als títols de grau en Ciències Ambientals o enginyeria tècnica, s'hi afegeixen el de llicenciat o graduat en biologia, llicenciat o graduat en geografia i altres titulacions que acreditin, mitjançant aportació del pla d'estudis cursat, estudis ambientals en el graduat o llicenciatura.

El procés de la selecció, mitjançant concurs oposició lliure, té com a objectiu cobrir el lloc de tècnic mitjà en Medi Ambient que queda vacant temporalment com a conseqüència de baixa per maternitat i reducció de jornada, Així mateix, es vol constituir una borsa de personal laboral a fi de cobrir futures necessitats de personal laboral d'aquest grup. Ara, el termini per presentar-s'hi també s'amplia a 10 dies a comptar d'aquest dijous, 15 de desembre.

La persona seleccionada haurà de desenvolupar les tasques d'assistència tècnica de seguiment i control de les empreses contractades pel Consell Comarcal per recollir deixalles i neteja de carrers; coordinar el funcionament de la deixalleria i la gestió logística dels residus, promoure la sensibilització i l'educació ambiental fomentant la recollida de matèria orgànica i totes les fraccions mitjançant campanyes de comunicació, entre altres.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada