Alcover aprova el pressupost del 2017 amb el nou Centre de Dia com a eix de les inversions

Alcover ha aprovat, aquest dijous, 1 de desembre, el Pressupost General de l'Ajuntament per a l'exercici econòmic de l'any 2017. Aquest pressupost està integrat pel Pressupost de la Corporació per un import de 5.378.825 euros; pel Pressupost del Patronat del Museu Municipal per un import de 83.700 euros; i de la Ràdio Municipal, per un import de 33.200,00 euros.

El pressupost s'ha aprovat amb els vots a favor dels 7 regidors d'ApC amb els suport d'un dels dos regidors del grup de Solidaritat Catalana, ja que l'altra regidor ha excusat la seva absència, perquè s'hi han inclòs algunes de les propostes que el seu grup havia plantejat. Els tres regidors del grup municipal de la CUP i el regidor d'ERC hi han votat en contra.

Pel que fa a les inversions, destaca el pes rellevant de la partida destinada a la construcció del nou Centre de Dia. L'alcalde d'Alcover, Robert Figueras, apunta que "es tracta d'una partida que ha de servir per iniciar un dels projectes més ambiciosos i necessaris en la vessant social. Un equipament que ha de servir per cobrir les necessitats de tots aquells alcoverencs i alcoverenques que, per les raons naturals de la vida, necessiten fer ús d'un servei tan necessari i imprescindible per seguir obtenint la millor qualitat de vida".

Figueras, assegura que "el pressupost de cara l'any 2017 ha de ser l'eina imprescindible per gestionar correctament el servei dels diferents equipaments municipals, com també per coordinar l'equip humà del consistori, poder donar resposta a les necessitats generades diàriament pels nostres ciutadans i complir amb unes inversions que permetin millorar la qualitat de vida de tots els alcoverencs".
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada