Unes 200 persones segueixen la Jornada Gastronòmica del Calçot al Pati de Valls

Prop de 200 persones han assistir aquest dissabte, 19 de novembre, a la tercera edició de la Jornada Gastronòmica del Calçot que organitza l'Ajuntament de Valls. Una matinal que s'ha obert amb la proclamació de la restauradora Ada Parellada amb la distinció vitalícia d'Amiga de l'Autèntica Calçotada'. La mateixa xef del restaurant Semproniana ha fet abans l'arrencada simbòlica del primer calçot de la IGP Calçot de Valls de la temporada.

Posteriorment, al Pati de Valls, s'ha fet la demostració de cuina en directe que ha comptat amb els xefs Nandu Jubany, Carles Gaig, Àngel Solé i Joan Castells. Gaig ha cuinat una Crema de calçot i Nandu Jubany ha prepatat calçots de Valls escalivats amb mantega d'ametlla, moixernons i anxova, calçots arrebossats amb la seva terra i calçots amb romesco. Per la seva banda, el xef Àngel Solé ha elaborat un suquet de pop amb salsa de calçot, i Joan Castells un llom de xai amb pesto de calçot i crumble de bolets. Cadascun dels plats presentats ha estat maridat amb un vi de la DO Tarragona dels cellers Adernats de Nulles, Mas Vicenç de Cabra del Camp, Mas Bella de Masmolets, Valls i Estol Verd de Rodonyà.

Al llarg del matí, els assistents també han pogut degustar els tastets de cuina del calçot elaborats per vuit restaurants membres de l'Associació de Restauradors de Valls. També hi han participat Cafès Líder, que han estat copatrocinadors de la jornada, i el Magatzem del Vermut, una empresa vallenca en creixement que ha presentat les diferents varietats de Vermut Montseta. (Foto: Ajuntament de Valls).
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada