L'Ajuntament de Vilabella treu a licitació la gestió del bar de la piscina municipal

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Vilabella ha aprovat el plec de clàusules administratives particulars i el plec de prescripcions tècniques per a la concessió de l'explotació del bar de la piscina, situat al camí del Molí. Per a la valoració de les ofertes es tindrà en compte la millora del cànon, que s'ha establert inicialment en 600 euros anuals, millores a l'equipament, una memòria explicativa de com es portarà a terme l'explotació del local, els serveis que donaran, tipus de menús, activitats lúdiques, etc. o l'ampliació dels horaris.

La concessió es farà per tres anys prorrogables de manera anual fins a un màxim de cinc. La data límit de presentació de les ofertes serà un cop transcorreguts 15 dies hàbils a comptar d'aquest dimarts, 22 de novembre. Aquests s'han de presentar a l'Ajuntament de Vilabella. Les bases complertes que regeixen el concurs es poden consultar en aquest enllaç. (Foto: Ajuntament de Vilabella).
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada