L'Ajuntament de Valls vol destinar l'any vinent 100.000 euros a millorar el polígon industrial

L'Ajuntament de Valls vol destinar l'any 2017 fins a 100.000 euros en inversions i actuacions de manteniment al polígon industrial. Aquesta inversió formarà part del pla d'obres a la via pública que anualment es preveuran en els pressupostos de l'Ajuntament amb l'objectiu de garantir la millora continuada de carrers i serveis de la zona industrial de Valls.

El govern municipal ha destinat al projecte del pressupost 75.000 euros d'inversió a la millora de l'asfaltat del carrer dels Artesans, en concret a partir del carrer Curtidors. D'aquesta manera, l'any 2017 es podria asfaltar la major part del carrer dels Artesans ja que s'està tramitant l'expedient per a la renovació del ferm d'un primer tram, en concret entre els carrers de la Moixiganga i Curtidors. Aquest primer tram s'executaria durant el proper mes de febrer amb una inversió de 100.000 euros. La millora de l'asfaltat d'Artesans inclourà tota la senyalització horitzontal nova de circulació, passos de vianants i zona d'aparcament, a més de l'arranjament dels embornals.

A la vegada, el pressupost per a l'any 2017 inclou una reserva de 25.000 euros en obres de manteniment que també es destinaran específicament al polígon industrial. Tan la inversió al carrer Artesans com les actuacions de manteniment que s'han efectuat i les que s'aniran executant durant el 2017 són el resultat de les reunions periòdiques que mantenen Ajuntament i l'Associació d'Empresaris del Polígon Industrial. Avui, els regidors de Via Pública i Empresa i Ocupació, Dolors Farré i Joan Carles Solé respectivament, s'han reunit amb Xavier Ulldemolins, president de l'associació, i Marcel·lí Morera, president de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, amb els que han presentat públicament els objectius d'inversió i actuacions de manteniment per a l'any 2017.

Durant el 2016, el consistori ha efectuat ja les obres d'arranjament integral d'un tram de 110 metres de longitud de la vorera del carrer Fusters, amb un pressupost de 3.000 euros. També s'ha reparat amb aglomerat asfàltic el ferm d'un tram del carril lateral de la carretera del Pla, a l'alçada del carrer Basters, amb una despesa de 6.800 euros. A més, durant el proper mes de desembre s'ha previst l'arranjament d'un tram de vorera a la carretera del Pla i la construcció de vorera nova a la cruïlla amb el carrer Curtidors.

També està previst durant el 2017 la renovació de l'enllumenat, a mesura que es vagi completant l'asfaltat del carrer dels Artesans. En concret, després de les proves tècniques realitzades en diferents zones del polígon, s'ha optat per mantenir els bàculs actuals, però reduint-ne l'alçada i instal·lar noves lluminàries amb tecnologia led. D'aquesta manera, augmentarà la il·luminació a la via pública, amb sistemes més eficients energèticament. Pel que fa a la millora del sistema de neteja viària i recollida d'escombraries, des de la regidoria de Territori i Medi Ambient s'està treballant amb el reforç dels serveis i els mecanismes de control i vigilància d'abocaments a la via pública. (Foto: Ajuntament de Valls).
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada