L'Ajuntament de Valls dóna dos contractes a una empresa creada tres setmanes abans

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Valls de l'11 de novembre ha adjudicat dos contractes a l'empresa A Priori Cultural SL, una firma que tot just feia tres setmanes que s'havia constituït, el 13 d'octubre. De fet, la primera notícia pública de la constitució de la societat limitada és de només dues setmanes abans, del 24 d'octubre, quan el Borme comunica la seva creació amb Amparo Ortega Torres com a administradora única.

Malgrat tenir menys de 30 dies de vida, l'Ajuntament de Valls li ha adjudicat a aquesta empresa dos contractes de 9.377,50 euros i 3.444,50 euros respectivament. El  primer, pels treballs de seguiment arqueològic de les obres d'excavació de les rases que s'estan fent als carrers de l'entorn del Museu Casteller i per a la redacció de la memòria. El segon, "per tal dur a terme els treballs de seguiment arqueològic de l'entorn de l’arc de la zona de Santa Úrsula, de Valls".

El passat 1 de setembre, aquest setmanari ja va denunciar que, darrerament, l'Ajuntament de Valls havia adjudicat per concurs o directament a l'empresa Codex Arqueologia i Patrimoni diversos treballs arqueològics per valor de 85.086,34 euros. Es dóna la circumstància que el mateix nom d'Amparo Ortega Torres, administradora única de l'empresa A Priori Cultural SL a qui ara s'han adjudicat les feines, apareixia en diversos registres com el de director financer de Codex Arqueologia i Patrimoni.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada