L'Ajuntament de Valls ajorna per tercer cop la data límit per acabar les obres del Museu Casteller

Per tercera vegada, la Junta de Govern de l'Ajuntament de Valls ha autoritzat a l'empresa constructora del Museu Casteller de Catalunya, Carbonell Figueras, a acabar les obres més tard de la data que hi havia establerta en el contracte d'adjudicació. En aquesta ocasió, s'autoritza a la constructora a acabar els treballs fins al 31 de desembre encara que, segons un comunicat del mateix Ajuntament de Valls, es reconeix que posteriorment encara caldrà fer una obra de "compatibilització" per acollir la proposta museogràfica.

Els treballs del Museu Casteller havien de finalitzar al mes d'abril però l'Ajuntament va justificar que s'havia produït "un retard quantificat en cinc mesos, provocat per treballs d'arqueologia i per l'ocupació d'una part del solar pel soterrani d'una finca veïna" per autoritzar la data del 15 de setembre com a final de les obres. El 16 de setembre, a Junta de Govern Local va aprovar una nova pròrroga de dos mesos que finalitzava aquest 15 de novembre. Ara, és de suposar que la Junta de Govern Local del 24 de novembre, atès que el govern de Valls amaga en la informació d'aquestes sessions la data, es torna a prorrogar fins al 31 de desembre.

Això suposarà, almenys, una alteració en el calendari de les obres d'almenys 8 mesos respecte a la previsió inicial. A més, a tot plegat caldrà afegir que actualment s'està elaborant una modificació del projecte constructiu per encabir-hi la proposta museogràfica. Segons la legislació, això obliga a obrir un nou procés de licitació de les obres que es pot allargar uns tres mesos més.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada