La Guia de Vins de Catalunya 2017 dóna el primer premi a un trepat de la Conca de Barberà

Els autors de la Guia de Vins de Catalunya han escollit com Millor Vi 2017, amb 9.86 punts, el Molí dels Capellans Trepat 2014, del celler Molí dels Capellans de la DO Conca de Barberà. Aquest mateix vi ha aconseguit també el premi a Millor Vi Negre ex aequo amb el vi Pater 2013, del celler Ficària Vins de la DO Montsant. D'altra banda, la Guia de Vins de Catalunya han reconegut la feina dels cellers de la DO Conca de Barberà que aposten per elaborar vins amb trepat destacant la bona feina de tots els cellers que hi treballen.

Jordi Masdéu i Sergi Montalà del Celler Molí dels Capellans es van mostrar contents i sorpresos pel premi. No esperaven aquest reconeixement amb  un vi elaborat amb trepat perquè és un vi singular. Però "segurament ha estat aquesta singularitat el que ens ha fet guanyar". I valoren de manera important el reconeixement per poder situar el trepat al lloc que li toca, posicionar la Conca i la seva varietat més representativa al mercat.

El foyer del Teatre del Liceu va acollir dilluns, 21 de novembre, la mostra del centenar de referències puntuades per la Guia per sobre dels 9.50 punts i l'acte de reconeixements i premis. Aquesta és la novena edició de la Guia de Vins de Catalunya que ja està al mercat. Un total de 1.381 vins tastats a cegues del territori català. Jordi Alcover i Sílvia Naranjo, autors de la Guia, són clars defensors de les varietats autòctones de cada zona i proposen la recuperació de la identitat dels territoris. Alcover i Naranjo expliquen que a la Conca s'ha agafat un camí en bona direcció però que encara queda molt a recórrer. (Foto: Sigrid Guillem / DO Conca de Barberà).
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada