Els vallencs Ramon Setó i Fina Méndez, a la candidatura de Manel Albiac a l'ICAT

Els vallencs Ramon Setó i Fina Méndez formen part de l'equip de la candidatura de Manel Albiac a la junta de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Tarragona (ICAT). Precisament un dels punts del programa d'Albiac és seguir potenciant el territori, ja que l'ICAT té col·legiats al Tarragonès, Alt Camp, Conca de Barberà i Baix Penedès, i per això vol augmentar la presència del Col·legi en totes aquestes comarques.

La jove advocada vallenca Fina Méndez és una de les noves incorporacions a l'equip d'Albiac, com a vocal del Partit Judicial de Valls. Méndez és llicenciada en Dret per la Universitat Europea de Madrid, graduada social diplomada per la Universitat Rovira i Virgili, tècnica superior en Prevenció de Riscos Laborals, postgrau en Dret Penal de l'Empresa, estudis sobre procediment laboral, Diploma com auditora laboral del Centre d'Estudis Financers i coneixements específics en negociació col·lectiva. Té una trajectòria professional amb gran experiència en assessorament empresarial, Dret Laboral i de la Seguretat Social. Advocada amb despatx propi a Valls des del 2010 i sòcia del Departament Laboral del Despatx Roca a Madrid.

Com a diputat sisè hi ha Ramon Setó, nascut a Valls i establert a Tarragona. Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona, porta 21 anys d'exercici de la professió en despatx propi. Ha cursat Màster en Dret Penal a la Universitat de Barcelona. És l'actual president de la Secció de Dret Penal del l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Tarragona (ICAT), vocal del Tribunal Arbitral de Tarragona i és tutor de despatx penal del Màster d'Advocacia de la Universitat Oberta de Catalunya.

Albiac afirma que vol acabar de desenvolupar tots els canvis posats en marxa des de fa quatre anys, basats en treballar per "aconseguir un Torn d'Ofici remunerat tal com cal i puntualitat amb els pagaments;  una formació continuada i gratuïta, posant al seu abast tot el material necessari per  desenvolupar la seva professió; procurant que els pagaments de quotes o serveis siguin els menys possibles i els que són necessaris retallar-los al màxim; augmentant la participació a les comissions i seccions col·legials i creant-ne de noves;  potenciant el suport als advocats joves i convertir el col·legi pioner en les noves tecnologies".
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada