Crida per Valls-CUP proposa aplicar la recollida de residus porta a porta al Nucli Antic

La Crida per Valls-CUP ha posat sobre la taula la necessitat de fer un canvi en les polítiques de residus de la ciutat, implantant el porta a porta pels immobles situats dins el clos de muralles, un sistema que ja s'ha començat a implantar en molts pobles amb resultats exitosos. La CUP entén que és hora d'impulsar aquest tipus de canvi en la consciència de reciclatge de la ciutat, situant aquest tema com a prioritari en l'agenda política. La iniciativa formava part del programa electoral de la formació a les passades eleccions municipals.

Dins l'apartat mediambiental d'al·legacions a les ordenances fiscals, la CUP també torna a proposar una al·legació de bonificació a persones jurídiques per la utilització de la deixalleria municipal. Aquesta demanda, que ja es va acceptar en el seu dia per les persones físiques, és també una reclamació habitual de la candidatura.

Pel que fa a mesures de foment de l'associacionisme, presenta quatre al·legacions per rebaixar el cost de serveis municipals per entitats de la nostra ciutat: rebaixar a la meitat la taxa d'escombraries per entitats sense ànim de lucre, a la meitat també el cost per la utilització de béns i instal·lacions municipals, l'anul·lació de la quota afegida de 3 euros per practicant d'entitats vallenques per serveis d'educació física, i també la reducció a la meitat del cost per hores d'assaig d'equipaments dins la taxa de serveis culturals, així com baixar el percentatge que es queda l'Ajuntament d'actes de pagament per la taquilla del 30% al 15%.

El grup anticapitalista entén que el fet de ser una entitat sense ànim de lucre ha de ser un plus afegit que l'Ajuntament ha de tenir molt en compte a l'hora que aquestes puguin fer ús de les instal·lacions municipals i que l'Ajuntament té el deure de donar suport, també econòmic, a aquestes entitats.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada