Bràfim aprova un pressupost pel 2017 i confirma el sanejament de les arques municipals

El Ple de l'Ajuntament de Bràfim ha aprovat inicialment, per 4 vots favorables de Tots som Bràfim i 3 en contra de CiU, el pressupost general per l'exercici 2017 d'acord amb l'objectiu d'estabilitat pressupostària, la regla de la despesa i l'objectiu del deute públic. En total es disposarà de 596.522,35 euros per manteniment en diferents equipaments o en personal de l'Ajuntament.

Tanmateix, durant el ple l'alcalde de Bràfim, Xavier Rius, va informar de l'amortització de la totalitat del préstec vigent que ascendia a 29.235,45 euros, aconseguint un sanejament dels comptes públics. Durant aquest any i mig de govern, Rius, va manifestar que s'ha aconseguit reduir el deute de 120.679,31 euros que hi havia al Consistori en el passat mandat.

D'altra banda, en el tercer punt de l'ordre del dia, es va aprovar la modificació del pressupost, mitjançant l'expedient de suplement de crèdit i crèdit extraordinari. La finalitat de la qual és incrementar consignació econòmica en determinades partides pressupostàries, donada la seva disminució. L'expedient va quedar aprovat per 4 vots a favor de Tots som Bràfim i 3 vots en contra de CiU.
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada