29 de desembre de 2015

La CUP d'Alcover presenta la publicació 'La Remor' per explicar l'acció política

El regidor de la CUP a l'Ajuntament d'Alcover, Joan Carles Casares, ha presentat el primer número de la publicació 'La Remor', el butlletí de l'assemblea local de la CUP que explica l'acció política desenvolupada durant els primers sis mesos de mandat. Dins d'aquest butlletí es publiquen les quantitats econòmiques percebudes pels tres regidors de la formació a l'Ajuntament en concepte de dietes i assistències, així com les assignacions fixes corresponents als grups polítics municipals.

Per Casares això és "una demostració de transparència que contrasta amb l'opacitat de la resta de grups municipals, així com amb el fet que el nou alcalde s'ha adjudicat un sou de 42.000€ bruts anuals". Casares també ha destacat que en el butlletí es dóna informació sobre el paper de la CUP al Consell Comarcal de l'Alt Camp pel fet que "absolutament ningú sap que fan i deixen de fer els partits polítics al Consell Comarcal, ni saben què es fa i es deix de fer al Consell Comarcal". Per aquest motiu, "des de la CUP d'El Pla, Valls i Alcover treballem plegats per tal que la ciutadania sàpiga que més enllà dels ajuntaments existeixen d'altres institucions, on per exemple s'ha nomenat a dit al gerent".

Casares ha presentat la publicació a la Diputació de Tarragona, on aquest dimarts, 29 de desembre, ha penjat per trenta-quatrè dia consecutiu l'estelada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada