The Boston Globe dedica un article a un trepat de Carlania Celler de Barberà

El vuitè periòdic en difusió als Estats Units, The Boston Globe, ha publicat un article destacant les qualitats del trepat i, en concret, a 'El Petit Carlània 2013' del Carlania Celler de Barberà de la Conca. L'article titulat 'A vibrant Spanish red from a small family-run winery' destaca també el compromís de la parella de viticultors Jordi Miró i Sònia Goma-Camps per posar el trepat, una varietal autòctona, al capdavant.

Carlania Celler va començar la seva activitat l'any 2007 formant part del Celler de Viveristes de Barberà de la Conca. A finals del 2009, va fer un pas més en el seu projecte de futur i va construir un celler propi i amb ell va començar una nova etapa. El celler esta situat a la partida de les Eres, al mateix municipi de Barberà de la Conca. Es tracta d'una petita edificació, que antigament s'utilitzava per a guardar els cereals o les eines del camp. Roser Amorós és l'enòloga del celler.

El 'Petit Carlania 2013' és vi elaborat en un 100 per cent amb trepat. S'elabora amb ceps de més 50 anys de la vinya de la finca dels Corrals de 2 hectàrees, a tocar del riu Anguera. El vi és macerat amb les seves pells durant uns 15 dies i una part del raïm s'elabora mitjançant maceració carbònica. (Foto: Carlania Celler).
Share on Google Plus

About PortalNou Valls

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada